Valkopäämerikotkan katse

eaglepromo1
Selatessani valkopäämerikotkan kuvia ja tutkiessani nokan ja ylipäätänsä koko eläimen muotoja, huomasin kuinka simppelit ja huippuunsa viritetyt linjat evoluution on tälle muokannut. Todella selkeä ja suorastaan minimalistinen muoto jossa kaikki epäoleellinen on karsittu pois.

Päädyin lopulta valitsemaan sivuprofiilin muista töistäni poiketen.  Tässä jotenkin kotkan olemus ja näkö pääsevät kaikkein parhaiten esiin.

Ehkä kuitenkin ratkaisevin tekijä mihin kiinnitin eniten huomioita ja jota halusin tuoda eniten esille oli katse. Sen halusin ikuistaa paperille, koska ilman tätä katsetta ei kotkasta välittyisi samalainen olemus.

stare

“Kerro minulle tarinasi”


Näin kevät kiireiden alettua olen joutunut hieman hölläämään piirtämistahtia, mutta täällä sitä ollaan ja vaikka tauluja ei synny, niin taustalla tapahtuu silti! instagramissa sekin selviää.

Niin ja muistakaapas käydä Tampereen Pellas cafessa vilkuilemassa tauluja jos liikutte lähistöllä! Pienenä vihjeenä voidaan myös mainita, että taitaapas tämäkin veijari ilmestyä sinne jossain vaiheessa!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s